Kedves Tibor!

Most jutottam el odáig, hogy leüljek és írjak Önnek egy e-mailt.
Szeretném megköszönni a fiúknak a kiváló munkájukat, semmi nem sérült meg a költöztetés alatt, se falak, se tárgyak, ami azért ritka szokott lenni 🙂
Nagyon jól dolgoztak, nagyon meg voltam velük elégedve 🙂

Mi remélem sokáig nem találkozunk újra, de mindenképpen ajánlani fogom Önöket másoknak 🙂

Minden jót!

Molnár Éva
(Budapesti lakossági költöztetés)

flower

Kedves Tibor!

Elnézést, hogy hónapok múltán köszönöm meg precíz munkájukat. Nagyon örülünk, hogy sikerült Önöket megtalálnunk. Csere költözést nem tudom hányszor csináltak már, nyilván ritka. Ha még egyszer költöznünk kellene az életben, csak Önöket választanánk.

Döbbenetes volt látni, hogy reggel 8-tól éjjel 22.30-ig egyfolytában hordták, és pakolták a két ház holmiját. Sokszor az erkélyen keresztül, és nem egyszer előfordult, hogy a bútor – az új tulaj hibájából -, nem fért be az adott szobába. A kollégái zokszó nélkül visszaküzdötték a kiindulási pontra, és egyszer sem szidták a tulajt. Mindvégig pozitív hozzáállással dolgoztak. Ha probléma volt, azt nem felsorolták, hanem megoldották. Érzékeltem, hogy volt aki azért humorizált, hogy saját magát, és a társait átsegítse a holtponton, ami ekkora melónál óhatatlanul jelentkezik. Pár hónapja még majdnem mindenkinek tudtam a nevét. Mára már megkopott, így a teljesség igénye nélkül minden tiszteletem Barna, Misi, Tomi, Győző, és a többi kollégának. Természetesen nem felejtem el azt sem, hogy Ön akadémiai színvonalon pakolta meg a teherautót. Próbáltam odafigyelni a csomagolásra, de arra nem számítottam, hogy még egy karácsonyfadísz sem törik el.
Még egyszer köszönjük a hozzáállásukat, a hatékonyságukat. Bár mindenki ilyen lenne!
További jó munkát kívánunk, és ha valaki megbízható költöztetőt keres, Önöket messzemenően ajánlani fogjuk.

Üdvözlettel

Miller Mariann

flower

Kedves Tibor!

Utólag is szeretném megköszönni a remek és hatékony munkát. Nagyon kedvesek, gyorsak és precízek voltak a munkatársai, rendkívül elégedettek voltunk a munkájukkal.

Köszönjük szépen a költöztetést, további jó munkát kívánunk Önöknek! 🙂

Üdvözlettel,
Viski Erika

(Budapest – Dorog lakossági költöztetés)

flower

Tisztelt Temesvári Tibor!

Köszönöm szépen a múlt hétvégi (szombati) költöztetést. Teljes mértékben meg voltam elégedve. Azt kaptam, amire számítottam. A költöztetőknek külön dicséret, mert nem lazsáltak, tették a dolgukat. Az őszintét megmondva, egy kicsit féltem a költöztetéstől, mert az előző céggel, akik költöztettek, nem voltunk megelégedve. De az önök honlapján írt vélemények is mind igazak. Még egyszer köszönöm szépen a segítségüket, és máskor is igényt tartanék a munkájukra illetve az elsők lesznek önök ajánlás terén.

Üdvözlettel:
Juhász Krisztián
(Lakossági költöztetés Bp.V. – Bp.XIV. – Bp.XVII. kerület.)

flower

Tisztelt Temesvári Tibor !

Szeretném megköszönni a költöztetést, sikeresen lezajlott és minden rendben volt. Pontosak és megbízhatóak voltak az alkalmazottak. Ajánlani fogom Önt és a szolgáltatását !
További szép napot kívánok !

Üdvözlettel :
Eva Gurdon
(Veszprém-Solymár lakossági költöztetés)

flower

Kedves Tibor!

Szeretnék visszajelezni Önöknek a ma lefolyt költöztetéssel kapcsolatban. Nagyon köszönöm a segítségüket, minden flottul ment és rendkívül korrekt szolgáltatást nyújtottak! Mindemellett külön hálás vagyok a kollégái végtelen kedvességéért, humorérzékükért, türelmükért és hozzáállásukért. Azt gondolom, hogy nagyon ritka manapság, hogy ilyen kivételes kedvességet és színvonalas szolgáltatást kapjon az ember. Minden barátomnak és ismerősömnek ajánlani fogom magukat!

Köszönettel,
Berkeszi Krisztina
(Budapest XII – Budapest X. – költöztetés)

flowerÉletem első költözése volt, nagyon ideges voltam, és mégis minden tökéletes rendben ment. Különlegesen szimpatikus munkatársak költöztettek, értékes beszélgetések születtek a munka alatt.

Lenyűgözött – azt hiszem, Tamásnak hívták a fiatalembert – szóval az a technika, ahogyan a nyakszirtjére tett egy hatalmas dobozt, a két kezébe is fogott egy-egy hatalmasat, és így ment fel a lépcsőn. Azt hittem szívbajt kapok, mikor először megláttam ezt a technikát, imádkoztam, le ne essen a fejéről, hiszen nem fogta, de hihetetlen ügyesen, stabilan vitte így a nehéz dobozokat. Eddig csak a néptáncosokat csodáltam, akik üveggel a fejükön táncolnak, most Tamás is kivívta elismerésemet, mert ilyet még nem láttam, csak tőle.

Hálás köszönet a munkájukért,
Jeney Erzsébet, Magyar Rádió Zrt. szerkesztő
(Solymár – Budapest, lakásköltöztetés )

flower

Tisztelt Temesvári úr!

Szeretném megköszönni a profi költöztetést, amiben szombaton részem volt.
Két munkatársa rendkívül profi, segítőkész, kultúrált és udvarias volt. Mindenkinek ajánlani fogom cégüket.
Még egyszer köszönöm a munkájukat.

Üdvözlettel:
Lengyel Flóra
(Budapest – Gyöngyösfalu, lakásköltöztetés)

flowerÚgy általában nem sok jót feltételeztem a hazai költöztető szakmáról. Ez a csapat azonban alaposan rácáfolt mindenféle előítéletre.
Külön tetszett, hogy az előzetesen tőlük kapott árajánlatot tartották.
Nem trükköztek, hanem dolgoztak.

András
(Budapest – Balatonalmádi, egyedi szállítás)

Köszönjük, és továbbra is várjuk az Önök által beküldött véleményeket!